Nu de E3 langzaam dichterbij komt zijn uitgevers zich aan het klaarmaken voor deze grootse beurs, maar voordat de beurs echt van start gaat zijn er altijd persconferenties. Verschillende uitgevers hebben een eigen persconferentie en vandaag heeft PSX-Sense de eerste uitnodigingen ontvangen inclusief informatie.

Zo weten we wanneer de EA en Ubisoft persconferenties zullen plaatsvinden. Dit zal op maandag 10 juni 2013 zijn en dit is vanzelfsprekend in Los Angeles. Hieronder meer specifieke details.

Electronic Arts

  • Lokale tijd: 01.00 pm
  • Nederlandse tijd: 22.00 uur

Ubisoft

  • Lokale tijd: 03.00 pm
  • Nederlandse tijd: 00.00 uur (maandag op dinsdagnacht)

Dit is min of meer identiek aan de opzet van vorig jaar dus we verwachten dat Sony dezelfde dag ook de persconferentie zal houden. Afgaande op voorgaande jaren zal de Sony persconferentie om 6 pm beginnen, wat staat voor 03.00 uur in de nacht van maandag op dinsdag.

Ook Microsoft en Nintendo zullen ongetwijfeld een persconferentie houden. Microsoft wellicht maandagmorgen en Nintendo dinsdagmorgen. Naarmate de E3 dichterbij komt zullen we steeds meer details ontvangen. Verwacht dan ook meer informatie.