Enige tijd terug mochten we in samenwerking met PSNCode.nl een PSN Card ter waarde van €20 weggeven en beide acties waren zeer succesvol. Reden genoeg om een nieuwe actie op poten te zetten, zo dachten wij en PSNCode.nl en dat betekent dat je vanaf vandaag weer kans maakt op een PSN Card.

We geven wederom 3 maal een PSN Card ter waarde van €20 weg en het enige wat je moet doen is antwoord geven op de onderstaande vraag. Dit kun je doen door even een reactie achter te laten onder deze prijsvraag.

Vraag: Wat ga jij met een PSN Card tegoed van €20 aanschaffen?

De actie zal actief zijn tot volgende week woensdag (17 juli) 17.00 uur en daarna heeft reageren om kans te maken geen zin meer. Nadien zullen we willekeurig de winnaars kiezen die hieronder gereageerd hebben. Let wel, enkel geregistreerde leden maken kans op een PSN Card.

PSNCode.nl is een handige online winkel waar je via digitale betaalmiddelen als iDeal, PayPal en meer PSN Cards kunt aanschaffen. Door online te betalen krijg je een PSN Voucher code toegemaild dat je recht geeft op een bepaald prepaid bedrag dat je kunt spenderen in de PlayStation Store. Gebruik maken van de service van PSNCode.nl? Dat kan hier.