http://playsense.nl/images/file/img_525416066fd32.jpg

Vanochtend wisten we je het geweldige nieuws te brengen dat United Front Games bezig is met een nieuwe game als vervolg op Sleeping Dogs. Men meldt dat de game zich afspeelt in dezelfde universum als Sleeping Dogs, hiermee bedoelen ze hoogstwaarschijnlijk Hong Kong. Uiteraard is dit een prachtige stad en we zijn erg blij dat ze ervoor gekozen hebben hier weer terug naartoe te gaan. Als ze de vorige versie nemen en deze nog verder verbeteren kan het namelijk weleens een behoorlijke game van formaat worden.

We zijn alleen een beetje bang dat men mogelijk een filmgame maakt, er is namelijk een gelijknamige film die zich ook afspeelt in Hong Kong. Deze kwam destijds in 2008 uit en werd niet al te goed ontvangen, dus het zou wel een rare keuze van ze zijn als ze dit gaan doen.

In 2014 zouden we meer info over de game krijgen, wij houden in ieder geval ons hart vast dat de game niet geïnspireerd is op de gelijknamige film, deze was namelijk niet al te best. De film staat overigens ook wel bekend als Duo shuai en in het westen kwam de film uit in 2012.

So, we’re making a new game! We can’t say a lot about it right now, but you might have read about a trademark registration for something called Triad Wars? Well, we’re super-excited that it’s another game based in the Sleeping Dogs universe, it’s something we’ve wanted to do for ages, and we’re very happy to be working with Square Enix again… but that’s all we can give you for the time being – we’ll have more information about what the game’s going to be in 2014.