Update: De winnaars zijn inmiddels bekend. De volgende drie community leden mogen met een vriend of vriendin naar de launchparty.

  • (Gr(_)mbl3)
  • Patr!ck
  • IlFenomeno

Activision zal op maandag 4 november een Call of Duty: Ghosts launchparty organiseren en dit pakken ze net even wat anders aan dan vorig jaar. De launchparty zal plaatsvinden op forteiland Pampus en er is in totaal ruimte voor 500 mensen. Wij mogen van Activision 3 keer een set van 2 kaarten weggeven die je recht geven om samen met een vriend of vriendin de launchparty bij te wonen.

Per boot zul je naar het eiland gebracht worden en dit eiland is op maandag 4 november volledig getransformeerd in een post-apocalyptische Call of Duty: Ghosts setting. Tijdens het evenement staan er meerdere dingen te gebeuren; zo zullen er battles plaatsvinden tussen bekende Nederlanders, waaronder: DJ Tony Star, Negativ en Dennis Weening. Daarnaast is de game volop speelbaar en als kers op de taart krijgt elke aanwezige de game gratis mee naar huis. Om de avond van een goede sfeer te voorzien zal onder andere Nicky Romero een set komen draaien.

Om kans te maken op een set van twee kaarten zul je de onderstaande vraag moeten beantwoorden.

Vraag: Aan wie heeft de hond Riley zijn naam te danken?

Stuur je antwoord naar ‘[email protected]’ en vergeet hierbij niet de stappen te volgen die je hieronder bij ‘Hoe kan ik meedoen’ ziet staan.

Belangrijke informatie: De launchparty zal om 21.00 uur ’s avonds beginnen en tot 00.30 uur duren. Om mee te doen aan de prijsvraag zul je minimaal 16 jaar oud moeten zijn en daarnaast is het belangrijk dat je je e-mail goed in de gaten blijft houden. De prijsvraag is actief tot volgende week dinsdagmiddag 14.00 uur en daarna zullen we per mail direct de winnaars op de hoogte stellen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'CoD Ghosts launchparty'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 22 oktober 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.