http://playsense.nl/images/file/img_529dfa6609183.jpg

Met de launch van de PS4 hebben we het op PSX-Sense veel drukker gekregen dan voorheen, vooral met de komst van vele nieuwe leden. Hierdoor zijn we op zoek naar nieuwe moderators die ons bij kunnen staan met het in de gaten houden van de reacties, topics en forumberichten. Een moderator op PSX-Sense houdt het forum in de gaten en bekijkt nauwlettend de reacties en lijdt alles in goede banen waar nodig. De moderator let op of er geen regels worden overtreden, dubbele topics zijn en iedereen zich gedraagt op de website.

Daarnaast helpen moderators op PSX-Sense ook mee met het bijhouden van klein databasewerk. Dit houdt in dat je releasedata controleert in de database, boxshots aanpast waar nodig en eventueel meldingen maakt van foutieve invoer. Je bent dus de ondersteunende kracht voor hele belangrijke functies op de website.

Denk jij ons bij te kunnen staan in deze positie? Stuur dan een e-mail naar ‘[email protected]’ en laat ons weten wat je ervaring is op het gebied van modereren, welk tijdvak je beschikbaar bent en waarom jij geschikt bent voor deze positie. Het gaat hier om een vrijwillige positie met uiteraard wel de nodige voordelen als PSX-Sense medewerker.

Reacties op dit bericht zijn gesloten aangezien we alle serieuze aanmeldingen willen verzamelen via de mail