http://playsense.nl/images/file/img_52b85cbb13c99.jpg

De ontwikkelaar achter de game ‘Painkiller’, een heuse klassieker voor vele PC-gamers onder ons, komt met een nieuwe game voor de next-gen consoles. Ontwikkelaar The Farm 51 wil met ‘Get Even’ de single- en multiplayer in een shooter dichterbij doen komen door de grens tussen beide te laten vervagen. Dit doen ze door het mogelijk te maken om de singleplayer van een andere speler te kunnen infiltreren, dit doe je door controle te nemen over een vijand. Op deze manier speelt de andere speler niet meer tegen de A.I., maar tegen jou.

Het ‘hi-jacken’ van games is dus een leuke bezigheid, zo lijkt het althans, want iemand anders in de singleplayer het wat moeilijker maken klinkt erg tof. De game komt alleen naar PS4 en Xbox One. De PS3 en Xbox 360 vissen helaas achter het net, maar dat zal ongetwijfeld wel vaker gebeuren met nieuwe games die nu aangekondigd worden.

Wanneer de game uitkomt weten we nog niet, maar de game is op dit moment volop in ontwikkeling. Het zal tevens twee story-modes bevatten, zodat je het verhaal van beide kanten kunt meemaken met de desbetreffende soldaat.

Hieronder vind je enkele screenshots van deze nieuwe game.