In samenwerking met Turtle Beach mogen we de PlayStation 3 headset Ear Force PX22 weggeven en zoals je in onze review kunt lezen zijn we meer dan te spreken over deze headset. Dus als jij van goed geluid wilt genieten en tegelijkertijd ook nog eens wilt chatten, dan is dit een uitstekende oplossing.

Wij geven de Turtle Beach Ear Force PX22 – welke wij gebruikt hebben voor de review – eenmaal weg en het enige wat je moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden en de daaropvolgende stappen volgen.

Vraag: Vertel ons waarom je deze Turtle Beach headset moet winnen.

Stuur jouw antwoord op de bovenstaande vraag in via de onderstaande stappen en vergeet hierbij niet je gebruikersnaam mee te sturen. Uit alle inzendingen zullen we over enige tijd een winnaar kiezen en deze persoonlijk benaderen!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Turtle Beach PX22'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Turtle Beach zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 24 januari 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Turtle Beach.