Volgende week woensdag verschijnt Adam’s Venture Chronicles en wij hebben de game nu al in ons bezit. Meerdere malen zelfs en dat dankzij Playlogic, maar dat is niet zonder reden, want we mogen deze PlayStation Network game namelijk driemaal weggeven.

Het enige wat jij moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden en de daaropvolgende stappen te volgen. Door dit te doen maak je automatisch kans op deze game voor de PlayStation 3.

Vraag: Wie is de ontwikkelaar van Adam’s Venture Chronicles en waar komt deze vandaan?

Adam’s Venture Chronicles is een heruitgave van de PC versie die bestaat uit meerdere delen. In deze game staat puzzelen en platformen centraal met hierbij een religieuze grondslag die als rode lijn dient aangaande het verhaal en de puzzels die je moet oplossen. De gameplay is redelijk old-school, maar dat in een mooie 3D omgeving die geoptimaliseerd is voor de PlayStation 3.

Adam Venture Chronicles details:

  • Meer dan 10 uur klassieke adventure gameplay
  • Meer dan 60 puzzels
  • Diverse platform uitdagingen
  • De game bevat locaties in geheel Europa en het Midden-Oosten

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Adam's Venture Chronicles'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Playlogic zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 februari 2014. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Playlogic.