Batman: Arkham Origins kent nog steeds het één en ander aan bugs en sommigen zijn zelfs zo ernstig dat ze ‘game breaking’ zijn. Dat is niet prettig en waar je zou verwachten dat de ontwikkelaar alles op alles zet om dit op te lossen denken ze er bij Warner Bros. Games Montreal toch iets anders over, ze zijn namelijk druk met DLC.

Via een update op de officiële fora heeft de community manager aangegeven dat het team druk bezig is met DLC en dat er op dit moment geen plannen zijn om een patch uit te brengen die de nog aanwezige problemen oplost. Met de aanwezige problemen doelen we op hetgeen de community op de fora aangeeft.

“the team is currently working hard on the upcoming story DLC and there currently are no plans for releasing another patch to address the issues that have been reported on the forums.”

“If we do move forward with creating a new patch, it will try to address the progression blocking bugs for players, not the minor glitches that do not prevent one from continuing to play. The issues that are not progression blockers will unfortunately no longer be addressed.”

De laatste patch zou alles moeten hebben opgelost, maar helaas lopen sommigen nog steeds tegen hindernissen aan die de speelervaring bederven en het ziet er niet naar uit dat Warner Bros. dit gaat oplossen. Dit tot grote onvrede van de fans.