Tegenwoordig kiezen veel ontwikkelaars ervoor om hun game nog eens uit te brengen, maar dan met alle verschenen DLC inbegrepen. Voor spelers die de game nog niet hebben opgepikt is dat natuurlijk een mooie kans om het alsnog te kunnen beleven. Zo heb je meteen de totale ervaring met alle content en vaak gaat zo’n editie voor een redelijk zacht prijsje over de toonbank. Het lijkt erop dat er van Batman: Arkham Origins ook een dergelijke editie zal verschijnen.

Amazon Duitsland heeft namelijk Batman: Arkham Origins – Complete Edition in het assortiment opgenomen. Op moment van schrijven worden de games nog steeds genoemd op de website. De Complete Edition van de game zou op 21 augustus gaan verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Verder geeft Amazon Duitsland een prijs van ongeveer 40 euro voor de consoleversie.

Wat niet gemeld wordt is wat Batman: Arkham Origins – Complete Edition precies voor extra’s heeft. Het zou echter logisch zijn dat het hier om de volledige game gaat met daarbovenop alle reeds verschenen DLC. Amazon Duitsland heeft al wel een box-art voor deze editie. De afbeelding kan je onderaan dit bericht bekijken.

Het zou overigens niet vreemd zijn als er van Batman: Arkham Origins een dergelijke editie zou komen. Van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City verschenen er ook al Game of the Year-edities, die ook alle DLC bevatte. Zodra de Batman: Arkham Origins – Complete Edition wordt bevestigd lees je het hier op PSX-Sense.

91ATXQYPnkL._SL1500_