Een mogelijke releasedatum en een belangrijke week voor Watch_Dogs, honderd euro voor The Crew, geruchten genoeg de afgelopen dagen. En het mag dan wel geen Ubisoft betreffen dit keer, we gooien er nog ééntje tegenaan.

Dishonored II wordt aangekondigd op de E3 van dit jaar. Zo, dan weet je dat ook weer. Verrassend zou het in ieder geval niet zijn. Bethesda heeft met Dishonored een sterke game neergezet en een niet geringe groep gamers zou zich maar al te graag op een vervolg storten. Deel één kwam in 2012 uit en waarom niet een vervolg op de ‘next-gen’ consoles, toch?

Maar nu loop ik wel erg hard van stapel. De bron, een foto met daarop een mogelijk logo, een mogelijk klein stukje van een DualShock 4, Twitter hashtag #DarknessOfTyvia en de uitnodiging om getuige te zijn van de aankondiging op de E3, is op zijn zachtst gezegd twijfelachtig. De foto dook op via een anonieme tip aan AllGamesBeta die niet te verifiëren is.

Bethesda heeft naar goede gewoonte nog niet gereageerd, afwachten dus of dit enige kern van waarheid bevat. Ook dit bericht gaat op het stapeltje geruchten totdat er duidelijkheid is.