Er is behoorlijk wat gezegd en geschreven over Driveclub, de racetitel van Sony waarvan de releasedatum nog steeds niet bekend was. Was inderdaad, want mogelijk dat Dell ons onbedoeld helpt om aan alle onzekerheid een einde te maken. Het bedrijf heeft haar klanten namelijk per e-mail ervan op de hoogte gebracht dat Driveclub nu te reserveren is en gaat verschijnen op 12 juni, zoals ook op hun website te lezen valt. Bekijk hieronder de betreffende afbeelding.

Even terugkerend naar de datum van 12 juni is het natuurlijk wel interessant om te bedenken dat dit de laatste dag is van de E3 en Sony dit wellicht als een moment ziet om zo extra aandacht te genereren voor haar racetitel. Ondanks dat de meeste titels die op een E3 getoond worden niet op korte termijn verschijnen, betekent dit natuurlijk wel dat de line-up van de PS4 hier zeker niet zwakker op wordt. Neem bijvoorbeeld het gerucht van The Last of Us Complete Edition die ook weleens rond die periode zou kunnen verschijnen.

Wat betreft Driveclub kan het toch niet anders meer dan dat de release niet ver van ons verwijderd is. Dit is al het zoveelste gerucht waarbij je hier recent nog kon lezen dat Sony Driveclub heeft opgenomen in haar reward programma. Het is nu aan Sony om eindelijk aan alle onzekerheid een keer een einde te maken en met meer informatie te komen, hopelijk duurt dit niet al te lang meer.