Voor het volgende avontuur in de WWII sniper-shooter franchise genaamd Sniper Elite gaan we het wederom Duitsland erg moeilijk maken. Ook kunnen we het onszelf extra moeilijk maken door alle trophies te gaan behalen. Zojuist zijn de Xbox Achievements vrijgegeven en aangezien de multiplatform games nagenoeg identiek zijn kunnen we er vanuit gaan dat de achievements vergelijkbaar zijn met de PlayStation trophies.

Natuurlijk zijn er weer de befaamde en eveneens zo gehate collectibles present waarin we geacht worden alle oorlogsdocumenten te verzamelen. Wie multiplayer trophy liefhebber is kan zijn hart ophalen, diverse zijn er toegevoegd en zullen je zeker heel wat uurtjes kosten om deze te verzamelen. Ook ontbreekt de trophy niet waarvoor je de game op de hoogste moeilijkheidsgraad moet uitspelen, hierin komen je sniper kills pas echt tot hun recht.

Wie zich alvast geestelijk wil voorbereiden op de game kan hier alle 50 trophies bekijken. De game verschijnt voor zowel PlayStation 3 als PlayStation 4 later dit jaar.