De stijgende lijn die ontwikkelaar Deep Silver de laatste jaren heeft ingezet lijken ze daar maar al te graag te willen voortzetten. Met geslaagde projecten als de Dead Island-games en de laatste editie van Saints Row, overgenomen na het faillissement van THQ, heeft de Duitse ontwikkelaar/uitgever een aardige naam opgebouwd.

Door middel van een tweet, de wereld ingestuurd door schrijver van het gerenommeerde Amerikaanse business-magazine Forbes, Jason Evangelho, weten we nu dat Deep Silver twee nog onaangekondigde AAA-titels gaat tonen op de E3.

Of het hier om nieuwe franchises gaat of mogelijk een nieuw deel in een bestaande serie is niet helemaal duidelijk. Uiteraard ook nog niet voor welke platformen de spellen uit zullen komen, maar we mogen er toch van uitgaan dat ook Deep Silver de nieuwste generatie aan gaat doen.

Het feit dat de tweet onder andere door Aubrey Norris, hoofd van de Amerikaanse tak van Deep Silver, geretweet is maakt het geloofwaardig. Over ruim een maand weten we meer. Wat denk of hoop jij dat Deep Silver voor ons in petto heeft?