Call of Duty: Ghosts is alweer een behoorlijke tijd uit en zoals met elke Call of Duty-game zullen er in totaal vier mappacks gaan verschijnen. Twee daarvan zijn reeds verschenen en het wachten is nu dus op de derde. Het enige dat we tot nu toe zeker weten, is dat de DLC de naam ‘Invasion’ zal krijgen. Maar het lijkt er nu op dat we toch iets meer informatie hebben. Op de officiële Call of Duty website heeft namelijk voor een korte tijd het één en ander gestaan over de Invasion mappack, zoals je bovenaan dit bericht kunt zien.

Naar alle verwachting zal deze DLC, net zoals de voorgaande pakketten, vier multiplayermaps bevatten. Eén daarvan wordt waarschijnlijk weer een remake van een oude Call of Duty-map. Daarnaast zal Invasion waarschijnlijk ook weer een nieuw wapen bevatten, net als een nieuwe episode voor de Extinction modus.

Op de website stonden kort afbeeldingen van drie van de vier multiplayermaps en de eerste map heeft de naam Departed en speelt zich af in de straten van een Mexicaans dorpje waar de feestdag Dia de los Muertos wordt gevierd. De tweede map heet Mutiny en deze map lijkt zich af te spelen op een groot zeeschip. Als laatste is er de map Pharaoh en deze doet erg aan Egypte denken. De vierde map – een remake dus – is nog in nevelen gehuld, dus dat is afwachten.

Naast de gelekte afbeeldingen zijn ook de mogelijke achievements/trophies voor de derde mappack gelekt. Hier kunnen we uit opmaken dat de derde episode van de Extinction modus ‘Awakening’ gaat heten. Zodra de inhoud van de Invasion DLC voor Call of Duty: Ghosts definitief wordt bevestigd, eventueel met een trailer, lees je het hier op PSX-Sense.