Uitgever Tecmo Koei heeft bekendgemaakt wanneer we aan de slag kunnen met Warriors Orochi 3 Ultimate. Deze hack-and-slash game, die het één en ander meer te bieden heeft dan de oorspronkelijke versie, is vanaf 5 september verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

De Ultimate Edition van Warriors Orochi 3 biedt naast de originele game ook nog extra content. Zo is er een nieuwe singleplayer campagne aan de game toegevoegd en deze speelt zich af na het einde van de originele versie. Daarnaast zijn er meer speelbare personages, waaronder bekende gezichten uit andere games van Tecmo Koei. Wanneer je de game voor de release reserveert, krijg je nog verschillende kostuums als bonus.

Als laatste werd er bekendgemaakt dat Warriors Orochi 3 Ultimate op de PS3, PS4 en PS Vita zowel Cross-play als Cross-save ondersteunt. Dit betekent dat je de coöp modus met spelers op een ander platform kan spelen en dat je je savedata kan overzetten naar een andere PlayStation console. Bovendien is het mogelijk om je savedata van de originele Orochi 3 op de PS3 te importeren naar Warriors Orochi 3 Ultimate, om daar weer verder mee te gaan en zo geen voortgang te verliezen.