BioShock is ondertussen al een behoorlijk bekende serie en tot nu toe werd elk deel dan ook erg goed ontvangen. Het laatste deel, BioShock Infinite, verscheen vorig jaar en nu is het afwachten, want we hebben nog geen flauw idee wat het volgende BioShock-project wordt. Het lijkt er echter op dat daar mogelijk verandering in zal komen.

Uitgever 2K heeft namelijk een opvallende tweet geplaatst. We zien een afbeelding van een poster van Eve’s Garden. Dit was een club die in de eerste BioShock game voorkwam en daarnaast ook deel uitmaakte van de multiplayer van BioShock 2. De tweet moet dus wel te maken hebben met de BioShock franchise. Verder zien we in de tweet de volgende tekst: “Oooo, what COULD this mean?!”

Waarschijnlijk zal er over een niet al te lange tijd dus een aankondiging rondom BioShock gedaan worden. Wellicht dat de Gamescom volgende maand daar een goed moment voor is. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat 2K voor ons in petto heeft. Wie weet gaat dit om een heel nieuw deel in de serie, maar het is ook een mogelijkheid dat de eerste game(s) uit de serie een opgepoetste versie krijgen voor de nieuwe consoles.