Op het Europese PlayStation Blog is er een nieuwe game uit de doeken gedaan. Het gaat hier om Tiny Troopers Joint Ops. Deze downloadtitel zal deze zomer verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Tiny Troopers Joint Ops wordt ontwikkeld door Wired Productions. Wellicht komt de naam Tiny Troopers je al bekend voor. Tiny Troopers is namelijk een ontzettend populaire game voor iOS en Android, die ondertussen al meer dan elf miljoen keer is gedownload. De ontwikkelaar wil dit succes dus voortzetten op de PlayStation platformen.

Tiny Troopers Joint Ops is een twin stick arcade shooter. De game bevat alle content van Tiny Troopers 1 en 2. Dit moet volgens de ontwikkelaar goed zijn voor meer dan zeven uur aan speeltijd. In de game bestuur je jouw soldaten die missie na missie moeten volbrengen. Tijdens elke missie zal je naast het nodige schietwerk ook medailles, dog tags en intel moeten verzamelen. Daarnaast kent de game een volledig nieuwe layout voor de controls.

Tiny Troopers Joint Ops verschijnt dus voor de PS4, PS3 en Vita. De game ondersteunt Cross-play en Cross-save. De game komt ergens deze zomer uit, maar een precieze releasedatum ontbreekt nog. Ook werd er nog niks gemeld over een prijs. Om je een idee te geven van wat Tiny Troopers Joint Ops nou precies is, hebben we hieronder nog enkele screenshots voor je.