We weten al een tijdje dat Assassin’s Creed: Unity later dit jaar zal gaan verschijnen voor de PlayStation 4. De game komt niet naar de PlayStation 3, maar Ubisoft heeft al laten weten dat Assassin’s Creed-fans op de vorige generatie consoles niet in de steek gelaten worden en dat er in de toekomst een game wordt aangekondigd voor die platformen.

Later dook Assassin’s Creed: Comet op. Dit zou dan de Assassin’s Creed game voor de vorige generaties consoles worden. De geruchten en gelekte informatie leken best realistisch, maar Ubisoft heeft tot op heden nog helemaal niks over deze game bevestigd.

Vandaag is er weer een compleet nieuwe titel gelekt, namelijk Assassin’s Creed: Rogue. Dit lek komt via de Zweedse retailer WOG.com, die de game in het assortiment heeft opgenomen. De releasedatum die erbij wordt genoemd is 28 oktober. Er is geen box-art beschikbaar en verder is er ook niet veel informatie bekend over deze game.

VGleaks draagt bij aan dit gerucht. Daar wordt namelijk gemeld dat Assassin’s Creed: Rogue op 4 of 5 augustus wordt onthuld. Ruim een week later is de Gamescom in Keulen, dus wie weet zien we de game daar al wel in actie. Vooralsnog moeten we gewoon afwachten totdat we iets van Ubisoft horen, maar de kans is groot dat we na de Gamescom een stuk meer weten over de Assassin’s Creed game voor de PlayStation 3.