Veel fans van de Mass Effect serie hebben al een tijdje een grote wens: de Mass Effect Trilogy in verbeterde vorm op de nieuwe generatie consoles. Ontwikkelaar BioWare heeft tot nu toe nog niks losgelaten over een mogelijke remake van de eerste drie Mass Effect games, maar een recente tweet van de manager van BioWare zet ons toch aan het denken.

Aaryn Flynn liet via Twitter namelijk weten dat er op dit moment niks te melden valt over de Mass Effect Trilogy voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wel meldt hij dat als er nieuws te delen is, dat dit zo snel mogelijk zal gebeuren.

De tweet bevestigt zelf eigenlijk nog niets, maar het feit dat Flynn zegt dat ‘als’ er nieuws is, dit meteen gedeeld wordt, lijkt te impliceren dat een remake van de games zeker een mogelijkheid is. Aangezien veel fans er om vragen zou het ook een logische stap van BioWare zijn.

Wanneer er meer bekend wordt over een mogelijke release van de Mass Effect Trilogy op de PlayStation 4, lees je dit uiteraard op PSX-Sense. Laat ons in de reacties vooral even weten of jullie een remake van de oude Mass Effect games zien zitten.