Het is 16 juni 2013 en het is vaderdag. Natuurlijk bestaan er ook gamende vaders en speciaal voor hen hebben we een aantal games geselecteerd, welke je voor een leuk prijsje kunt aanschaffen. Voor elk soort vader hebben we wel iets, dus als ze nog even kunnen wachten op hun cadeautje, haal dan één van de hieronder aangegeven games voor ze. Succes gegarandeerd!

Fallout New Vegas: Ultimate Edition

De Ultimate Edition zal alle bijkomende content voor Fallout: New Vegas bevatten tot op heden, dus inclusief Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier’s Stash en Gun Runners Arsenal. Voor zowel gamers die New Vegas al langer gewend zijn als voor nieuwelingen, breidt de Ultimate Edition de ervaring op en naast het Wasteland uit als nooit tevoren met het Sierra Madre Casino, Zion National Park, Big MT research crater en de verraderlijke Divide. Samen met de nieuw te verkennen gebieden verhogen de vier basis add-on packs de level cap met 5 levels, tot een maximale level cap van 50.

Assassin’s Creed 2: Game of the Year Edition

Italië – 15e eeuw – De klassieke wereldstad Venetië komt tot leven met de honderden mensen die hun dagdagelijkse leventje leiden. Een tijd waar corruptie van de clerus, politieke intrige en familievetes onder het bewustzijn van de lokale bevolking sluipen. We ontmoeten Ezio Auditore di Firenze, een vennoot van een geheime organisatie die de oorlog tussen de Assassijnen en de Tempeliers uitvecht. Als lid van de Assassijnen is Ezio een meestermoordenaar die afstamt van Altaïr, het spelpersonage uit de eerste Assassin’s Creed.

  • Prijs: €11,99
  • Verzendkosten: €1,95
  • Onze review: Geen
  • Metacritic score: 91
  • Link: Yourgamezone

Mass Effect Trilogy

Ontwikkelaar Bioware beschouwt Mass Effect als één epische verhaallijn. De speler bepaalt echter hoe het verhaal van de trilogie evolueert. Daarom geeft Bioware de mogelijkheid om de savegame van Mass Effect te integreren in Mass Effect 2 en Mass Effect 3. Bij het begin van de game krijg je de mogelijkheid om je persoonlijke savegame in te laden. De cruciale beslissingen die Shepard als personage hebben ontwikkeld tijdens ME draag je dus mee naar de tweede game en uiteindelijk de derde game. Personages die gestorven zijn in vorige games duiken niet meer op in het laatste deel.

BulletStorm [Limited Edition]

Waar je in deze shooters slechts moet overleven, draait het in Bulletstorm vooral om zo snel, zo veel en zo stijlvol mogelijk alle vijanden aan grut te knallen. Een headshot geeft je in andere shooters het meeste voldoening, maar in Bulletstorm is dit slechts het begin. Het spel moedigt de speler aan om zoveel mogelijk te experimenteren. Een gevaarlijke afgrond? Gebruik je zweep om een vijand naar je toe te trekken en hem vervolgens de afgrond in te kicken. Of schiet een vijand in zijn knieschijven alvorens je hem afmaakt met een laatste schot met je drillgun. Een wapen dat letterlijk en figuurlijk door merg en been gaat.