De exclusieve titel Helldivers zou eigenlijk dit jaar moeten gaan verschijnen, maar via IGN begrijpen we dat de game is uitgesteld naar begin volgend jaar. Dit heeft de ontwikkelaar aangegeven op PlayStation Experience afgelopen weekend.

Helldivers is een top-down spaceshooter (gebaseerd op de film Starship Troopers) die een uitdagende singleplayer campagne bevat, maar ook pittige coöp mogelijkheden heeft. Iedere keer wanneer je een level start, wordt deze random gegenereerd en zal het level vol staan met sterke vijanden. Dankzij deze lastige vijanden zal teamwork dan ook zeer belangrijk zijn bij het spelen van het spel. Zo is het elke keer dat je het speelt een nieuwe beleving.

Tijdens de aankondiging van de game, op de Gamescom 2013, werd ook bekendgemaakt dat deze titel Cross-play bevat. Hiermee is het mogelijk om op de PlayStation 3 tegen spelers op de PlayStation 4 te spelen evenals PlayStation Vita en vice versa. Ondanks dat de ontwikkelaar aangaf dat de game is uitgesteld naar begin volgend jaar, werd er niet aangegeven wat de nieuwe releasedatum is.