Ruim een week terug was één van de meest besproken nieuwtjes het gerucht dat Call of Duty: World at War II mogelijk op 4 mei wordt aangekondigd. Voer voor speculatie natuurlijk waarbij de setting het voornaamste onderwerp was wat ter discussie werd gesteld. Gelijk een dankbaar onderwerp om vanuit redactioneel oogpunt weer eens iets nieuws te proberen. Namelijk een stelling droppen waar jullie je mening over kunnen geven. Deze eerste keer draait het dus om de nieuwe Call of Duty, waarvan de geruchten wijzen op een mogelijk terugkeer naar de Tweede Wereldoorlog als setting.

Het is alweer even geleden dat er een Call of Duty game verscheen die hélemaal draaide om de Tweede Wereldoorlog. Het laatste deel waarbij dit het geval was, was Call of Duty: World at War. Een tijd geleden dus en misschien alleen daarom al reden genoeg om terug te keren naar deze setting. Of misschien ben je wel van mening dat de titel ‘World at War’ genoeg ruimte laat om wederom te kiezen voor een hedendaagse of misschien wel een volledige futuristische setting.

Je leest het al, er zijn verschillende mogelijkheden en wij zijn dus benieuwd naar jullie mening hierover. Naar welke setting moet de volgende Call of Duty volgens jou terugkeren? Laat van je horen in de reacties onder dit artikel zodat er een levendige en gezellige discussie kan ontstaan! Hou het wel netjes!