Call of Duty: Ghosts’ executive producer Mark Rubin heeft Infinity Ward verlaten, zo heeft Activision inmiddels bevestigd. Rubin begon in 2005 bij Infinity Ward, vlak voor de lancering van Call of Duty 2. Naast zijn werk voor Call of Duty: Ghosts was hij ook als executive producer verbonden aan Call of Duty: Modern Warfare 3.

Een echte reden voor het vertrek van Rubin is niet gegeven, maar waar hij de studio verlaat is er tevens een bekende naam teruggekeerd. Het gaat hier om Todd Alderman (zie foto hieronder), voorheen lead designer voor de Call of Duty-games van Infinity Ward. Hij is na een aantal jaar van afwezigheid weer teruggekeerd bij zijn voormalig werkgever. Ten tijde van het juridische gedoe tussen studiobazen West en Zampella en Activision vertrok namelijk ook Alderman bij Infinity Ward.

Nadat hij in 2010 bij Infinity Ward vertrokken was voegde hij zich bij Titanfall-ontwikkelaar Respawn Entertainment, opgericht door West en Zampella. Vervolgens keerde hij ook die studio weer de rug toe om zich daarna aan te sluiten bij ontwikkelaar Riot Games. Nu keert hij dus weer terug bij Infinity Ward om aan de slag te gaan als “multiplayer project director”.

Volgens Alderman is er in de tussentijd veel veranderd bij de studio. Zo zijn er volgens hem veel nieuwe mensen bijgekomen die allemaal zeer gemotiveerd zijn om er iets moois van te maken. Hij is vooral erg enthousiast over het concept waarbij er nu drie verschillende ontwikkelaars aan de Call of Duty franchise werken. Alderman komt wat dat betreft precies op tijd. Dit jaar is het nog Treyarch, maar in 2016 zal vermoedelijk Infinity Ward weer met een nieuwe Call of Duty gaan komen.