Het regent de laatste tijd remakes en remastered edities van oudere games. Zo verscheen onlangs DmC Devil May Cry: Definitive Edition, gisteren werd God of War III Remastered aangekondigd en eerder vandaag lieten we weten dat Gravity Rush Remastered geregistreerd zou zijn bij een Koreaanse ratinginstantie.

Daar kunnen we misschien ook nog een Crysis heruitgave aan toevoegen, want NeoGAF gebruiker ‘Madmackem’ zag iemand onlangs Crysis 2 livestreamen vanaf de PlayStation 4. Toen hij de streamer vroeg om details werd de uitzending uitgezet. Dezelfde persoon was vorige week al Bloodborne aan het streamen, dus het is iemand die toegang heeft tot nog niet uitgebrachte games.

Om aan te tonen dat Crysis 2 op de PlayStation 4 werd gespeeld, zie de bovenstaande afbeelding. Dit zou kunnen wijzen op een komst van Crysis 2 of zelfs de franchise naar de PlayStation 4. Ter verduidelijking, Crysis 2 is op dit moment niet beschikbaar via PlayStation Now.

Of er een Crysis 2 heruitgave komt of beter nog, een Crysis Trilogy Remastered editie, dat is natuurlijk even afwachten. Als we meer horen laten we het weten.