https://youtu.be/58Pspqx0XGs
Er is weer het nodige gebeurd in de afgelopen week, maar het meest opvallende is toch wel de onthulling van Call of Duty: Black Ops III, welke we net achter de rug hebben. Hierboven kan je nogmaals de onthullingstrailer bekijken en deze trailer is dan ook vanzelfsprekend het onderwerp van deze ‘Jouw mening’. Voor deze keer hanteren we tevens een ietwat andere insteek, want waar we normaal gesproken met de titel al een voorzet geven waar jullie vervolgens op voort kunnen bouwen, kaatsen we de bal nu gelijk naar jullie door.

Zoals in de trailer te zien is, zal het verhaal zich in de toekomst afspelen. De techniek is ons zover vooruit gesneld dat we inmiddels van onszelf supersoldaten kunnen maken. Hoe dat precies in het verhaal past is nog afwachten, maar dat je nog geavanceerder bent dan voorheen is wel duidelijk. Als soldaat kun je je snel aanpassen op de situatie en de middelen die je hiertoe tot je beschikking krijgt zijn behoorlijke technische hoogstandjes.

Het verleden lijkt in dit deel nauwelijks tot geen rol te spelen en iedereen die op bijvoorbeeld een Tweede Wereldoorlog shooter had gehoopt, die komt er bekaaid vanaf. Het is ook nog maar de vraag of dit deel überhaupt flashbacks bevat, waardoor de focus nu echt volledig op de toekomst ligt met de Black Ops subserie binnen Call of Duty. Het is een bepaalde insteek waar Treyarch voor gekozen heeft en tot zover ziet het er behoorlijk spectaculair uit.

Maar waar wij nu benieuwd naar zijn is; wat vinden jullie van de onthullingstrailer van Call of Duty: Black Ops III? Welke dingen die je in de trailer terugziet vind je tof of stellen je juist teleur? Vind je de gehele trailer gewoon ‘awesome’ en heb je nu al veel zin Call of Duty: Black Ops III? Of misschien vind je deze trailer totaal niks en spreekt de setting je helemaal niet aan.

Net zo goed zijn we dan ook benieuwd waarom je deze mening toegedaan bent, waarbij we tevens nieuwsgierig zijn naar hoe jullie denken dat het verhaal in Call of Duty: Black Ops III zal gaan verlopen. Zijn er bijvoorbeeld dingen die in de trailer te zien zijn waarvan je hoopt dat die ook in de multiplayer aanwezig zullen zijn? Zoals je wel merkt, kan je weer tal van vragen en meningen loslaten op dit onderwerp. Dat maakt het meer dan geschikt om jullie mening hierover te peilen.

Drop dus vooral je mening onder dit artikel en laat ons weten wat jij van deze onthullingstrailer vindt en hoe jij op dit moment tegen Call of Duty: Black Ops III aankijkt. Zoals altijd hopen wij op en gezellige en levendige discussie waarbij we het belangrijk blijven vinden dat iedereen het netjes houdt en elkaar blijft respecteren! Onderbouw ook je mening, want dat maakt het een stuk interessanter voor de discussie!