Call of Duty: Black Ops IIII zal een Battle Royale modus bevatten, zo meldde David Vonderhaar van Treyarch tijdens de keynote gedurende het community reveal event. De map van deze modus zal 1500 keer groter zijn dan Nuketown en bevat alle welbekende Black Ops elementen. Daarnaast is de wereld zo groot dat het toegankelijk is via land, zee en lucht met behulp van voertuigen.

Je zult ook veel bekende herkenningspunten uit vorige maps tegenkomen in de Battle Royale modus. Zoals gewoonlijk draait het in Battle Royale erom dat je de laatste bent die overblijft en dat zal in deze game niet anders zijn. Hiermee is Call of Duty: Black Ops IIII een erg complete game met Zombies, Battle Royale en een traditionele multiplayer. De campagne ontbreekt dit keer wel, maar de pijn hiervan, dat moet de rest van de content gaan verzachten. Wel bevat de game nog losse solomissies die de geschiedenis van elke Specialist uitlicht.

De Battle Royale modus van Call of Duty: Black Ops IIII heet Blackout, jammer genoeg zijn er alleen nog geen beelden van. Treyarch heeft de modus enkel aangekondigd, zonder het publiek van gameplay te voorzien. Wel hebben we een aankondigings trailer, die check je hieronder.