De Tour de France zit er weer aan te komen en dat betekent ook een nieuwe game van Cyanide Studios. De ontwikkelaar brengt al enkele jaren een game gericht op de Tour de France uit en zo ook dit jaar weer, want we mogen in juni met de game aan de slag op de PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox One.

Wat brengt dit nieuwe deel ons zoal? Dat krijg je in de bovenstaande gameplay trailer te zien. Of hieronder een opsomming van punten die betrekking hebben op de game of gameplay, zoals ons via persbericht werd toegezonden.

  • Ongekende immersie – Nieuwe etappes, omgevingen, monumenten, verbeterde graphics, en een levendig publiek laten je nog verder opgaan in de emoties die het spannende evenement met zich meebrengt.
  • Verbeterde interface – Het in-race interface is verbeterd en geven in een oogwenk alle informatie: inspanning, energie, feeds, positie in het peloton, etappe profiel, windrichting…
  • Pro Team mode vernieuwd – Om voor te bereiden op de Tour de France speel je elk seizoen het Dauphiné en het Critérium International. Behaal je doelen in de race en stel je droomteam samen.
  • New game mode: Challenge – Test je vaardigheden als daler! We dagen je uit om de beklimmingen via de technische route af te dalen om de topscores te verbeteren!