Evolution Studios werkt sinds de release van Driveclub aan onder andere downloadbare content en voor één van de volgende uitbreidingen heeft men de handen ineen geslagen met Futurlab, de ontwikkelaar van Coconut Dodge, Velocity en meer.

Deze samenwerking levert een ‘Velocity Tour Pack’ op. Wat we daar precies van mogen verwachten is nog even aanzien, maar een samenwerking met een getalenteerde studio als Futurlab klinkt altijd interessant.

Dat is niet het enige nieuws, want de release van de PlayStation Plus Edition van Driveclub lijkt nu echt dichterbij te komen. Iemand vroeg game director Paul Rustchynsky op Twitter naar de status hiervan en hierop antwoordde hij dat Evolution Studios momenteel in de laatste fase van ontwikkeling zit.

Wat ook interessant is, is dat Rustchynsky nog niet kan spreken over de toekomstplannen van de studio. Dit naar aanleiding van iemand die vroeg of we eventueel een tweede Season Pass mogen verwachten. Het kan zijn dat Rustchynsky in het algemeen praat, maar het kan ook zijn dat hij het puur over Driveclub heeft. Indien dat het geval is, dan wekt dat de indruk dat er meer aan zit te komen. Maar goed, dat is voor nu even speculeren. Misschien dat we op de E3 meer horen, ook al is Rustchynsky zelf niet aanwezig.

Oh, en als laatste nieuwtje, binnenkort komt er een Japans automerk naar Driveclub, iets waar veel om gevraagd werd.