http://playsense.nl/images/file/img_55beb2aed4f00.jpg

Zojuist zijn de allerlaatste loodjes gelegd om de eerste beta versie van de nieuwe PSX-Sense mobiele site te kunnen publiceren. De druk was hoog, aangezien de vorige mobiele website eigenlijk best wel om te huilen was. Deze lanceerden we een aantal jaren geleden en eerlijk is eerlijk, hier hebben we niet echt meer naar om gekeken. De versie die nu online staat had dan ook veel eerder gepubliceerd moeten worden, maar goed, beter laat dan nooit.

Wanneer je PSX-Sense nu bezoekt op je mobiel is het daadwerkelijk mogelijk makkelijk in te loggen, reacties te checken die naar jou zijn gericht, je PM’s te lezen en te versturen, screenshots te bekijken en ga zo maar door. Dit alles was niet mogelijk met de mobiele versie hiervoor, tot onze grote spijt, maar we hopen dit nu voorgoed op te lossen.

Niet elke telefoon is echter hetzelfde en dus is het goed mogelijk dat je nog flink wat bugs gaat tegenkomen. Zo moeten we het systeem nog bijwerken om video’s in de breedte aan te laten passen en zijn sommige pagina’s nog niet helemaal correct in hun weergave. Ook zal de zoekfunctie en releasedata van games bij artikelen snel toegevoegd worden. Wat betreft het reacties plaatsen, dit werkt, maar je gaat nog niet meteen naar de commentbox bij een @Reply, dit proberen we zo snel mogelijk op te lossen, voor nu is het heel even scrollen.

Als je dan ook bugs tegenkomt, aarzel dan niet hieronder een comment achter te laten (laat ook even weten welke telefoon je gebruikt) of ons te mailen op [email protected] met uitgebreide informatie, zoals screenshots.

Wat betreft onze iPhone-app, deze zal binnenkort een update ontvangen met nieuwe mogelijkheden en pagina’s.

Screenshots