Onze vierde prijsvraag is in samenwerking met 2K Games die een mooi pakket beschikbaar heeft gesteld. We geven dit pakket één keer weg en deze bestaat uit de game WWE 2K16 voor de PS4 met daarbij een hoop leuke goodies. Voor je gemak hieronder een overzicht van de inhoud van dit mooie 2K pakket.

  • Exemplaar van WWE 2K16 (PS4)
  • WWE 2K16 T-shirt
  • Steve Austin Pop
  • Evolve pinbadges
  • Battleborn 2016 kalender

Dit pakket kan je winnen door de onderstaande twee vragen te beantwoorden en vervolgens de stappen zoals hieronder vermeld te volgen. Daarmee maak je automatisch kans om dit pakket te winnen.

Vraag 1: Wie is de coverstar van WWE 2K16?
Vraag 2: Hoeveel speelbare personages bevat Battleborn?

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje '2K Games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en 2K Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 2K Games.