Saints Row IV was een knotsgekke game waarin ‘over-the-top’ een geheel nieuwe definitie kreeg. Deze game hebben Volition en Koch Media begin 2015 samen met de Gat Out of Hell uitbreiding opnieuw uitgebracht, maar dan voor de PlayStation 4 onder de noemer ‘Saints Row IV: Re-Elected’.

In samenwerking met Koch Media mogen we deze game tezamen met een aantal goodies weggeven, zodat je het complete avontuur op de PlayStation 4 kan beleven en dat geheel in stijl en sfeer.

  • Exemplaar van Saints Row IV: Re-Elected (PS4)
  • Saints Row IV posters
  • Saints Row IV Excorsism Kit

Om dit mooie pakket te winnen dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoeveel jaar na Saints Row: The Third speelt Saints Row IV zich af?
Vraag 2: In de Gat Out of Hell uitbreiding kan je naast dat je met Johnny Gat speelt ook spelen met…

Weet jij het antwoord op deze vragen? Stuur deze dan in door de onderstaande stappen te volgen om zo kans te maken op dit pakket.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Saints Row IV'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 januari 2016. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.