http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5694ed842cb1b.jpg

Cross-platform play blijft toch een feature die we niet vaak zien en als het al voorkomt is het vaak PlayStation met PC. Lost Planet begon er ooit mee en ook de nieuwe Street Fighter V zal het gaan ondersteunen, maar er is ook een patch onderweg voor de MMO DC Universe Online, die de feature ook naar deze game brengt.

Vanaf 25 januari zal het namelijk mogelijk zijn om Cross-platform play te gebruiken, exclusief in de PS4 en PC-versie van de game. Bezitters van beide platformen kunnen het dan tegen elkaar opnemen in het DC universum.

Verder is er een nieuwe episode onderweg van downloadbare content, namelijk een nieuwe acht-speler operatie genaamd ‘Prison Break’ en een twee-speler operatie genaamd ‘The First Piece’. De nieuwe content is geïnspireerd op de ‘DC’s Legends of Tomorrow’ televisie serie, welke later deze maand in première gaat op CW in de VS. De content bevat ook de cast members Hawkman, Hawkgirl, Captain Cold en Heat Wave.

In ander nieuws, de game is nu ook aangekondigd voor de Xbox One, maar hier zal geen Cross-platform play mee mogelijk zijn, noch met de PS4 of PC.