Op de Tokyo Game Show van vorig jaar kondigde Capcom een coöperatieve shooter van Resident Evil aan. De game luistert naar de naam Resident Evil: Umbrella Corps en Capcom heeft nu de prijs van de game bekendgemaakt, evenals de maand waarin we het spel kunnen verwachten.

In de bovenstaande trailer die men heeft vrijgegeven zien we op het einde namelijk dat Resident Evil: Umbrella Corps in mei van dit jaar zal verschijnen voor de PlayStation 4 en PC. De game komt alleen digitaal uit. De prijs van de game werd ook bekendgemaakt. Resident Evil: Umbrella Corps zal €29.99 gaan kosten en dat is dus, zoals eerder al werd aangekondigd, niet full-price.

Er zijn inmiddels ook iets meer details bekend. Zo bevat Resident Evil: Umbrella Corps maps die gebaseerd zijn op locaties uit voorgaande Resident Evil games. Onder andere de Village uit Resident Evil 4 en een nieuwe Tricell HQ, geinspireerd op Resident Evil 5, zitten in de shooter. Verder krijgt de game ook nog een offline singleplayer modus genaamd ‘The Experiment’. Dit is een horde-modus, welke als voorbereiding op het online gedeelte van de game dient.