Hierboven kan je de nieuwste trailer van Homefront: The Revolution bekijken. Deze gaat gepaard met de onthulling van een gloednieuwe modus; Resistance Mode. Dit is een online coöperatieve modus waarin je het samen met je vrienden tegen de KPA op kan nemen.

Resistance Mode bestaat uit verhaal gedreven missies die zich afspelen in Philadelphia. De modus kan gespeeld worden met in totaal vier spelers. Je kan nieuwe vaardigheden vrijspelen evenals blauwdrukken voor wapens en andere uitrusting. Hierdoor kan je je personage echt personaliseren.

Ontwikkelaar Dambuster Studios heeft ook aangekondigd dat er na de release gratis DLC pakketten voor Homefront: The Revolution zullen verschijnen. De singleplayer campagne biedt ruim dertig uur aan gameplay en wanneer de game uit is bevat Resistance Mode twaalf herspeelbare missies. In het eerste jaar na de release zullen er nog eens twintig extra Resistance Mode missies als DLC verschijnen en deze zijn dus ook gratis.

Behalve de Resistance Mode kondigde men ook nog een pre-order bonus aan voor Homefront: The Revolution. Wanneer je de game voor de release bestelt krijg je toegang tot het Revolutionary Spirit Pack. Daarin zit het volgende:

  • De Red Skull motorbike skin voor de singleplayer campagne
  • De Golden skin voor je pistool voor de singleplayer campagne
  • Instant unlocks voor de Marksman Rifle, Sniper Scope en Remote Explosives voor je Resistance Mode personage

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei te koop voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Op 11 februari gaat er een gesloten beta van de game van start, maar deze is helaas exclusief voor de Xbox One.