Trackmania Turbo ligt vanaf donderdag in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Om deze release te vieren organiseert Ubisoft een wel hele toffe actie, namelijk het Trackmania Turbo Thuistoernooi!

Door deel te nemen aan deze actie hier op PSX-Sense maak je kans op een heus thuistoernooi. Als jij de winnaar bent, dan komt Ubisoft bij jou thuis langs om samen met jou en drie vrienden/vriendinnen de game te spelen.

De bedoeling tijdens dit toernooi is om een tijd neer te zetten op een bepaalde track. Ben jij de snelste? Dan win jij een Acer Predator XB241H monitor ter waarde van €600.- en een exemplaar van Trackmania Turbo. Je gaat in ieder geval niet met lege handen naar huis, want de winnaar ontvangt sowieso een goodiebag.

Wil jij een thuistoernooi winnen? Dit is natuurlijk echt iets voor de grootste Trackmania fan en daarom horen wij graag waarom Ubisoft bij jou thuis langs moet komen voor dit toernooi. Zet het op de mail, tekst, afbeelding, video, leef je vooral uit en volg daarbij de onderstaande stappen. Bij een correcte inzending doe je automatisch mee!

Belangrijk: Deze actie is enkel mogelijk voor inwoners van Nederland.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Trackmania Turbo'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 29 maart 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.