Zoals we gisteren al lieten weten heeft Telltale Games een eigen uitgever opgezet onder de naam Telltale Publishing. De uitgever was een aankomende titel aan het teasen en inmiddels zijn de eerste details bekendgemaakt over wat dit project precies inhoudt.

Telltale brengt de game ‘7 Days to Die’ namelijk naar de PlayStation 4 en Xbox One. Deze open-wereld survivalgame is al even uit op de PC, maar dankzij Telltale Publishing is een versie voor de consoles dus ook aanstaande. De game combineert het first-person shooter genre met survival horror, tower-defense elementen en verschillende RPG-elementen.

De game komt zowel fysiek als digitaal uit voor de genoemde consoles en de release staat gepland voor juni 2016. De console versie van 7 Days to Die bevat een nieuwe multiplayer modus die split-screen ondersteunt. Ook zit alle reeds verschenen DLC bij deze versie inbegrepen. Wanneer je 7 Days to Die pre-ordert krijg je toegang tot vijf exclusieve skins voor je personage. De skins zijn gebaseerd op personages uit Telltale’s The Walking Dead games, waaronder Lee Everett en Michonne.

Hieronder kun je nog een trailer van 7 Days to Die bekijken. Telltale brengt de komende maanden meer informatie over de game naar buiten.