NavalStrike

Battlefield fans zijn ongetwijfeld blij om te horen dat de Naval Strike downloadbare content voor Battlefield 4 nu geheel gratis is voor iedereen die de game heeft. De uitbreiding brengt vier nieuwe multiplayer maps met zich mee en een flink aantal voertuigen.

Dit is nu de vierde downloadbare content die EA gratis weggeeft voor Battlefield 4. Eerder gaf de uitgever al Second Assault, Dragon’s Teeth en Final Stand gratis weg via de PlayStation Store.

Je kunt de downloadbare content hier downloaden.

“Battlefield 4 Naval Strike verplaatst de BF4-gevechten op water naar vier nieuwe maps in de Zuid-Chinese Zee. Blaas een neergestort passagiersvliegtuig open bij de Lost Islands, of ga naar Nansha Strike met het grootste stuk oceaan ooit, waar gevechten constant worden beïnvloed door het weer en de golven. Reis met een onderzeeër naar de marinebasis of pendel heen en weer tussen de scheepswerven en rotsachtige eilanden op de map Wave Breaker. Of ga naar Operation Mortar en bestorm een vakantieoord op een klif voor een gevecht met een pittoresk uitzicht. Naval Strike introduceert tevens vijf nieuwe wapens, het amfibische hovercraftvoertuig, tien assignments en de spelmodus Carrier Assault: een remake van de klassieke Titan-modus met vliegdekschepen uit Battlefield 2142.”