titanfall 2

Titanfall 2 zal pas aan het eind van volgende maand in de winkels liggen, maar nu is al bekend welke DLC er als eerst gratis zal worden aangeboden. Dit is een map die gamers die het eerste deel gespeeld hebben bekend zal voorkomen. Het is namelijk een ge-remasterde versie van Angel City.

De map zal in december beschikbaar worden gesteld en iedereen die Titanfall 2 heeft aangeschaft kan deze gratis binnenhalen. Dit geldt trouwens voor alle maps die na de launch worden toegevoegd. Er is een mogelijkheid om Angel City drie dagen eerder te spelen. Hiervoor moet je de game reserveren. Je krijgt dan ook het Nitro Scorch pakket, die een speciale ‘warpaint’ en unieke ‘callsign’ bevat.

Buiten de gratis DLC die na de launch zal worden aangeboden, zal er ook content beschikbaar worden gesteld waarvoor je moet betalen. Dit zijn alleen cosmetische items om je Titan en je soldaat mee te versieren. Deze zullen voor de rest geen impact op de gameplay hebben. Hoe dat eruit zal zien kun je in de onderstaande trailer bekijken.