Aragami Collector's Edition

Mocht je nooit genoeg kunnen krijgen van het besluipen van nietsvermoedende vijanden in stealth games? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Aragami verschijnt namelijk 4 oktober en in onze hands-on preview waren we lovend over deze titel. Deze titel is ruim twee jaar in ontwikkeling geweest.

In deze third-person stealth game speel je als Aragami. Hij is een sluipmoordenaar die herrezen is uit de dood en de macht heeft over de schaduwen dankzij Yamiko. Zij is een prinses die gevangen genomen is door de Kaiyo, het leger van het licht.

Je hebt beschikking over twee verschillende speelstijlen. Je kan namelijk schaduwen oproepen in de vorm van geesten of demonen. De geesten zijn de stealth-optie die je kunt doen. Zij helpen je ongezien langs je vijanden te komen. Voel je echter meer voor een bloedbad? Dan kan je met behulp van je demonen iedere vijand in de omgeving van kant maken.

Volgens de ontwikkelaar ben je zo’n acht à tien uur bezig met de game en nog wat langer als je alle items in de game wilt verzamelen. Daarnaast kan je Aragami ook in online coöp spelen met één van je vrienden. Aragami is zowel fysiek als digitaal te koop. Ook heeft deze game een Collector’s Edition die je hierboven kunt zien. Een prijs is nog niet bekend.