sonic-mania-new-1200x675_udb9

Het was een kleine teleurstelling toen we zagen hoe vet de nieuwe Sonic Mania Collector’s Edition is om vervolgens te lezen dat deze exclusief voor de Verenigde Staten is. Daar komt gelukkig verandering in, want de editie komt wel degelijk naar Europa. De exclusiviteit is echter enkel en alleen voor Amazon, zo meldt SEGA in een persbericht.

Zo zal de editie te bestellen zijn via Amazon in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Gelukkig wordt de editie ook geleverd in Nederland en België en bestellen kan onder andere hier via Amazon UK.

De editie, hieronder afgebeeld, bevat de ultieme Sonic Mania ervaring. Zo krijg je een SEGA Mega Drive stijl doosje waar alles in zit. Dit is onder andere een 12-inch beeldje van Sonic met een Mega Drive basis eronder. Deze basis bevat een switch om de “SEEGAA” start-up tune te activeren. Verder zit er nog een downloadcode in voor de game zelf alsook een game cartridge met een gouden ring erin.

Following the excitement surrounding the announcement of the Sonic Mania collector’s edition in North America, SEGA is delighted to announce that it is coming to Europe, and is available to pre-order exclusively through Amazon in the UK, France, Germany and Spain.

sonicmaniacollector