firewatch-review-86833

Het geluk voor Firewatch fans kan niet op. Eerder bleek er al een film in de maak te zijn gebaseerd op de game en daarnaast gaf ontwikkelaar Campo Santo vorige week een PS4 Pro-update uit voor de game die tevens een free-roaming modus toevoegde. Ben je een groot fan of heb je de game gemist? Dan kan je de game in de nabije toekomst ook fysiek aanschaffen.

Uitgever Limited Run Games is namelijk een partnerschap met Campo Santo aangegaan om de game een fysieke release te geven. De ontwikkelaar deelde dit heugelijke nieuws via Twitter, zoals je hieronder kunt zien. De exacte releasedatum ontbreekt nog, maar die zal ongetwijfeld snel volgen.

Deze game kent weliswaar niet een bijzonder lange speeltijd, maar weet zeker iets unieks neer te zetten qua setting en concept. Voorheen was Firewatch enkel digitaal te koop, maar daar komt dus verandering in. Mocht je interesse hebben, de fysieke uitgave zal in een beperkte oplage verschijnen, zorg dus dat je snel een pre-order plaatst zodra dat mogelijk is.

Firewatch fysieke release