Vandaag heb je al veel kunnen lezen over de plannen van EA voor het komende jaar. Zo komt er een nieuwe Need for Speed, een nieuwe EA Sports UFC en ook FIFA 18 zit er – niet bepaald verrassend – aan te komen. Er is echter nog een grote game in ontwikkeling en dat is de opvolger van Star Wars Battlefront.

De nieuwe Star Wars Battlefront staat gepland voor een release in het komende najaar en deze game zal nog groter zijn dan het eerste deel. Eén van de belangrijkste toevoegingen – iets wat ook zeer veel gevraagd werd – is de aanwezigheid van een singleplayer campagne. Daarover trad EA niet in detail, maar de komende maanden zullen ze meer bekendmaken.

Ook over de grootte van de game kon EA nog niet veel kwijt, behalve dat de game meer locaties zal bevatten, meer modi, meer schepen en dat spelers nog meer speelbare helden en personages mogen verwachten, en dat verspreid over meerdere Star Wars periodes.

De game is in ontwikkeling bij DICE, Motive en Criterion en zij leveren elk hun eigen expertise dat uiteindelijk tot een ‘amazing experience’ moet leiden.