Eerder deze week praatte Electronic Arts over een vervolg op het in 2015 verschenen Star Wars Battlefront. Op dit moment werkt DICE hard aan de nieuwe game, die een stuk uitgebreider belooft te worden dan het meest recente deel. De nieuwe game zal namelijk een singleplayer campagne bevatten, evenals meer locaties, personages en modi.

Het vervolg moet al aan het einde van dit jaar verschijnen. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen denken dat de ondersteuning van Star Wars Battlefront is beëindigd. Die game heeft immers al alle grote uitbreidingen ontvangen en de focus van de ontwikkelaars ligt nu vanzelfsprekend bij de nieuwe game.

Toch is de support voor Star Wars Battlefront nog niet klaar. Dit liet community manager Mat Everett weten. Hij zei dat de ontwikkelaars nog steeds kijken naar de huidige bugs en de vraag naar nieuwe content. Hij was er heel duidelijk in, de ondersteuning van de game is nog niet beëindigd.

Hij liet verder niet weten wat we dan precies nog kunnen verwachten. Het enige dat duidelijk werd, is dat er geen nieuwe content meer komt voor Skirmish, de modus in Star Wars Battlefront waarin spelers het op kunnen nemen tegen AI tegenstanders. Hoewel echt grote uitbreidingen onwaarschijnlijk lijken, kunnen we de komende tijd dus nog wel nieuws rondom Star Wars Battlefront verwachten.