In 2014 bracht Bethesda een nieuwe horrorgame genaamd The Evil Within uit voor onder andere de PlayStation 4. De game werd destijds behoorlijk goed ontvangen. De ontwikkelaar, Tango Gameworks, heeft eerder al eens gezegd dat men er graag een complete franchise met meer delen van maakt. Inmiddels is er een gerucht over een vervolg ontstaan.

Er is via NeoGAF namelijk een document gelekt waarin een Japanse vacature te zien is. Volgens de vacature wordt er gewerkt aan ‘Psycho Break 2’. Psycho Break is de naam van de serie in Japan, dus we zouden hier te maken hebben met The Evil Within 2. Volgens de vacature zal de horrorgame voor de PlayStation 4 en Xbox One gaan verschijnen. Volgens het gerucht is The Evil Within 2 al ongeveer twee jaar in ontwikkeling en zou de game mogelijk dit jaar onthuld worden.

Het is lastig om te zeggen hoe betrouwbaar het document is, dus beschouw de bovenstaande informatie vooralsnog als een gerucht. Het zou echter geen vreemde zet van Bethesda en Tango Gameworks zijn om met een vervolg te komen. Zit jij te wachten op The Evil Within 2? Laat het hieronder weten in de reacties.