Een potje FIFA, even knokken in Tekken of elkaar omver rijden in Rocket League; het zijn van die leuke games die je graag met vrienden thuis op de bank speelt. Vandaag voegen we aan deze rij een nieuwe game toe, namelijk NBA Playgrounds. De game is zojuist in de PlayStation Store verschenen en kost €19,99. De game is beschikbaar op de PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

De game is een klassieke NBA arcade titel en is zowel online als offline te spelen als multiplayer game. Alle NBA-teams zijn aanwezig inclusief veel actieve en gestopte superstars uit de NBA. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een LeBron James, Steph Curry en Shaquille O’Neal. Later wordt de game nog verder uitgebreid met meer superstars, met hopelijk ook Michael Jordan.

De game is gemakkelijk op te pakken en komt qua speelstijl totaal niet in de buurt van NBA 2K, je kunt NBA Playgrounds dan ook het beste zien als de Need for Speed onder de racegames. Lekker arcade, makkelijk weg te spelen en ontzettend vermakelijk met een paar vrienden.

Download de game hier uit de PlayStation Store.