Dragon Quest XI is sinds vandaag verkrijgbaar in Japan, maar gelukkig zal de game hier ook gewoon uitkomen. Square Enix heeft door middel van de onderstaande videoboodschap namelijk aangekondigd dat Dragon Quest XI in 2018 in het Westen zal verschijnen onder de naam ‘Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age’.

Een precieze releasedatum werd nog niet gegeven en Square Enix heeft ook nog niet bevestigd op welke platformen de game hier in het Westen uitkomt. Het lijkt in ieder geval wel aannemelijk dat het spel op de PlayStation 4 verschijnt. In Japan is de game verkrijgbaar voor de PS4 en Nintendo 3DS en daar zal de game later nog voor de Nintendo Switch uitkomen. Square Enix heeft beloofd dat er later dit jaar meer wordt bekendgemaakt over de Westerse release van Dragon Quest XI.

Nu Dragon Quest XI dus officieel uit is in Japan, zijn er natuurlijk ook direct nieuwe gameplay beelden opgedoken. In de twee video’s hieronder kun je de eerste drie uur aan gameplay van het spel bekijken. De beelden zijn afkomstig van de PlayStation 4 Pro.