Begin deze week lieten we nog weten dat er binnenkort nieuwe content en een nieuwe patch beschikbaar wordt gesteld voor Friday the 13th: The Game. Ook wordt er nog steeds gewerkt aan singleplayer content, maar wanneer we precies deze content kunnen verwachten was nog altijd een raadsel.

Daarom heeft Gun Media nu een mooie roadmap vrijgegeven die laat zien wat voor nieuwe content er in de komende maanden voor Friday the 13th: The Game zal worden uitgebracht. Deze roadmap geeft niet exacte data aan, maar we zien in ieder geval dat er binnenkort onder meer een nieuwe Jason, een nieuwe map en verschillende kleding-items aan de game worden toegevoegd.

Dit najaar kunnen spelers ook offline bots verwachten, zodat de game ook alleen kan worden gespeeld met computergestuurde tegenstanders. Voor de singleplayer content, die door de ontwikkelaars Challenges wordt genoemd, zal er dit najaar ook een beta worden gehouden.

In de loop van de winter moeten deze singleplayer challenges dan ook echt officieel uitkomen, evenals nog twee nieuwe Jasons, twee nieuwe maps, een nieuwe gamemode en nog meer kleding-items.

Bekijk de DLC roadmap van Friday the 13th: The Game hieronder voor alle content die je in de komende maanden kunt verwachten.