Toen Friday the 13th: The Game eerder dit jaar uitkwam kende de game helaas behoorlijk wat problemen die de ervaring niet ten goede kwamen. Gelukkig heeft Gun Media de game inmiddels al flink verbeterd door middel van diverse patches. Ook heeft de studio het spel van allerlei nieuwe content voorzien en dit zal binnenkort opnieuw gebeuren.

Gun Media heeft namelijk de onderstaande teaser vrijgegeven, die laat zien dat er een nieuwe modus voor Friday the 13th: The Game onderweg is. De modus heet ‘Paranoia’, maar dat is eigenlijk het enige dat we erover weten. De teaser geeft verder namelijk geen details.

Toch speculeren fans al wel over de modus en bestaat er nu na de teaser wel een theorie over wat het kan inhouden. Veel spelers zijn er namelijk van overtuigd dat er in Paranoia één speler is die een dubbele agenda heeft. De andere spelers hebben als enige taak om uit de handen van Jason te blijven, maar de speler met de dubbele agenda zou nog een andere geheime missie hebben. Wat deze missie zou moeten zijn is nog onduidelijk.

Of deze theorie over de Paranoia modus klopt, dat zal in de toekomst moeten blijken. Het is helaas nog niet bekend wanneer de modus aan Friday the 13th: The Game wordt toegevoegd, maar voorlopig brengt de teaser je alvast in de juiste, mysterieuze stemming.