Milestone is een ontwikkelaar die de laatste jaren flink wat racegames heeft uitgebracht. De studio is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de MXGP en MotoGP series. Nu heeft Milestone een gloednieuwe game aangekondigd, die zich focust op een andere tak van de motorsport, namelijk supercross.

De game heet voluit ‘Monster Energy Supercross – The Official Videogame’ en bevat de officiële licentie van de supercross. Daardoor zijn alle bekende coureurs, motoren en tracks uit de 250SX en 450SX klassen in het spel aanwezig. Milestone belooft dat dit alles zo levensecht mogelijk zal worden nagemaakt, iets dat voor een meeslepende ervaring moet zorgen.

Monster Energy Supercross bevat een carrièremodus waarin spelers hun eigen coureur en motor volledig kunnen aanpassen. Daarnaast is er een track editor aanwezig, waarmee je je eigen tracks kunt maken. Vervolgens kun je deze tracks online delen met andere spelers.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame komt op 13 februari 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Hieronder kun je de aankondigingstrailer van de game bekijken.